Kello on kohta 24 ja kaikki päin per... siis perskutin hyvin ellei perfectisti!

Tänään vapaushakemus jätetty. Asiaan ylemmältä taholta myönteisesti suhtauduttu ja vapaus suullisesti sovittu. Näillä näkymin olen ensi viikolla taas kirjaimellisesti wapaalla. Jo toisen kerran =) En tietystikään pääse uudestaan vuorotteluvapaalle, mutta VirkaVapaalle kylläkin.

Oloneuvoksena en aio olla, sillä hommia tiedossa. On ainakin yksi missio ja yksi akuutti projekti ym. Pientä taloudellista tienestiä pitäisi tulla, mutta ansiot tulevat olemaan sangen minimaaliset, vaan mitäpä sitä rahalla =) Näin ollen kalliimmat haaveeni olen jo haudannut. Jatkossa siis elämistä kädestä suuhen, mutta keskityn siihen. Siis Elämiseen!

Ja muutenkin on paljon mahdollisuuksia näköpiirissä. Lunta on tulla tupruttanut, mutta onneksi vain vähän tupaan asti ;)

Porukka tulistelee

Porukka ihan kuutamolla

Pakkasia on pitänyt ja vielä paljon kireämpiä luvassa, jippiii = ties vaikka pian pääsen tassuttelmaan saareen =)

Hieman tässä illan mittaan riehaannuin, mutta oikeasti ei ole ollut kovinkaan helppoa. Monta ahdistusta on ollut työstettävänä ja tolkkua ollut vaikea saada, vaikka kuinka olen tutkaillut ja psyykannut itseäni. Ratkaisemattomat asiat ovat ajoittain verottaneet yöuniani. 

Mutta pahin kamppailu taitaa olla nyt ohitse ja pian voin keskittyä kaikessa rauhassa vain olevaan ja tulevaan päivään. Ehkä edes aavistuksen verran viisaampana. Siinä toivossa nyt unten maille...