Tuntui hohdokkaalta soutaa saarimökilleni ihan omin airoin. Harvoin ovat aironi saaneet osakseen niin suurta huomiota ja kiitollisuutta. Ihailin niitä mennen tullen. Eikö olekin ihanan näköinen:



Sen sijaan mökille siirtymiseni ei ollut taaskaan parhaimmasta päästä. Tällä kertaa poikkesin matkan varrella kauppaan ruokaostoksille, mutta kassalla huomasin kukkaron sijasta pitäväni kameraa kädessäni. Säntäsin autoon hakemaan oikeaa kukkaroa, mutta sepä olikin jäänyt kokonaan matkasta. Eiku vähin ääinin palauttelemaan ostoksia takaisin hyllyihin ja sitten luikahdus kaupasta luontevaa teeskennellen.

Ruokia oli siis mökkireissullani suppean askeettinen valikoima, mutta sitäkin enemmän oli vettä järvessä  -  sekä roskia ja siitepölyä laiturilla.



Launtaiehtoo kului saunan lämmityksen ohella venettä ja laituria harjatessa. Laiturin rakosiin oli kerääntynyt uskomaton määrä siitepölyä. Harjauspuuhaa olisi riittänyt loputtomasti, joten sitten me vaan siirryttiin uimaan.



Vesi oli jo yllättävän lämmintä, ettei ihme, kun poikakoiruus halusi vähän väliä tehdä kierroksiaan. Minäkin uin molempina päivinä, joten tälle kuulle on saavutuksena jo 5 uintikertaa.



Olipa taas kaunis ja lämmin viikonloppu. Väsynyt ihminen sai parhainta lepoa keväisen vehreyden keskellä.



Ja vielä lopuksi uusi viisaus: Jos ei ole heilaa helluntaina, niin ei tarvitse kuunnella kuorsausta, vaan saa nukkua yli 9 tunnin yöunet :D