Eilen ajeltiin etelästä Rovaniemelle. Täällä lapsuudenkodissa toivun ajomatkasta, joka kyllä rasitti selkääni, vaikkei tarvinnutkaan istua ratin takana. Selkävaivaisella on siis ihan huoltojoukot matkassa, kun suuntana on pohjoinen Lappi ja iso joki melontaretkeilyn merkeissä. Nyt en siis tiedä, voinko osallistua melontaretkeen alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti, mutta oikeastaan ei yhtään haittaa, sillä loppuperäisissä suunnitelmissa on sopivasti seikkailun makua :)

Matkan varrella nähtiin aika lähellä tietä kaksi ruskeaa kaunista peuraa, todennäköisimmin kuusipeuroja. Eräästä sembramännystä nakkeli käpyjä kaksi pähkinänakkelia (kuulemma), jollaisia en ole koskaan ennen nähnyt. Pimeällä tiellä seisoskeli kaksi supikoiraa silmät kiiluen ja ne oli ohitettava toisen kaistan kautta. Siis kivoja vähän harvinaisempia kohtaamisia, ja vielä hauskasti kaksittain. Tästä päättelin, että koko reissusta varmaan tuleekin tuplasti parempi :D

Mikäli kenttää löytyy ja akkua riittää, niin kännykkäni avulla tulen lähettelemään terveisiä tänne blogistaniaan. Kuvallista retkitarinaa ilmestynee vaihtelevassa määrin ruskalokiin.