Piti eilen lähteä mökille, mutta tuli muuta ohjelmaa. Piti tänään lähteä mökille, mutta tuli yllättävä viivästys enkä enää halua lähteä pimeää vasten. Ilmeisesti on sitten tarkoitus jatkaa remppahommia kotona, kun viikonlopullakaan en sinne pääse. Näin on varmaan parasta, sillä ensi viikon ajan hommat seisoo, koska on lähdettävä työmatkalle. Onneksi pahin mökki-ikävä meni ohitse.

Jos saisin sen sijaan tehtyä vaikka jonkun pienen retken. Ihan yöretkeä rupesin kaavailemaan, mutta sitten pakkanen pisti jonkinmoisen kynnyksen. Ehtiihän sitä telttailla tai laavuilla pienemmässäkin pakkasessa, jolloin sormet eivät niin helposti kohmetu.

Ainakin voisin avata hiihtokauden, joten kaivelin suksia esille. Toivon mukaan niille tulee paljon käyttöä tänä talvena - sekä kunnon kohottamisessa että retkeilyssä. Taitaa olla yhden käden sormilla laskettavissa ne kerrat, kun ehdin viime talvena suksille. Se jäi harmittamaan, joten nyt olisi tarkoitus hiihdellä kahden talven edestä :)

BTW eli tulipas mieleen: Menipä tässä jokunen päivä sitten ongelmajätelamppu rikki. Mies oli tipauttanut ihan uuden energiansäästölampun ja se rikkoontui pieniksi palasiksi laatikkonsa sisään. Eikä ihan osattu toimia asianmukaisesti. Mies oli käsittääkseni poistunut paikalta varoajaksi, mutta se ohje näyttää koskevan vain kuuman lampun rikkoutumista. Minä en ollut paikalla, vaan tulin myöhemmin asiasta tietämättömänä ravistelemaan ja aukomaan laatikkoa niin, että siruja tippui lattialle ja varmaan kaikki elohopeat purkautuivat sieltä saman tien päälleni ja ympäri taloa...

Miksei niitä varoituksen sanoja ole paremmin laitettu esille vaikka lamppulaatikoihin tai muuten tiedotettu enemmän :( En usko olevani ainoa, jolle tämä elohopea- ja ongelmajätepuoli ei ole päivänselvä, joten tässä linkki toimintaohjeisiin.