Nyt kun wapaalainen on paljolti kotona, niin tulee keitettyä kahvia useammin kuin ennen. Työpaikallahan kahvinkeittäjäihmiset pitivät siitä huolen kaksi kertaa päivässä.

No, kahvi ja sen tekeminen on sinänsä ihan palkitsevaa puuhaa, mutta kyllä on ruvennut harmittamaan, kun keittimen tippalukko ei pidä silleen, kuin mielestäni sen kuuluisi pitää :( On vielä olevinaan semmonen keskimääräistä parempi nimeltämainitsematon m.........r-merkkinen keitin. Onkohan tämän yksilön anatomiassa vikaa vikaa vai liekö kaikki nimeltämainitsemattomat tuollaisia?

Siis Aina sieltä rojahtaa levylle pari kunnon pläjäystä, vaikka kuinka huolella yrittää asentaa tippalukon päälle. Aiemmissa keittimissä meillä oli sellaiset kuulasydeemit, jotka ei nekään täydellisesti pitäneet, mutta sentään saattoi puhua vain tipoista.

Että pitikin tulla vuodattamaan näin pienestä. *häpeää*. Mutta kun on niin ikävä mökille, missä ei edes pääsisi syntymään tämmöistä karmeaa ongelmaa, vaan just nyt ei oikein voi. Huokaus, ehkä kannattaisi välillä käväistä jossain kodin ulkopuolella tuulettumassa...

Lisäys, reilu tuntia myöhemmin:
Nyt en enää koskaan valita pienistä. Sain rangaistukseni! Pesukoneella ehkä suhde kahvinkeittimen kanssa, varmaankin kosti mulle. Katkaisi virtayhteydet ja valuttaa vesiä ulos, kun avaan luukkua :( Tuli ehkä Kallista tiputtelua...