Kummallinen reissujälkitila minulla meneillään. On ollut kovin vaivalloista ja sekavaa. Matkalle valmistautumistani leimasivat selkäkivut ja työkiireet sun muut sopimiset & vatvomiset. Otin huvikseni lähtökahvistani kuvan, kun huomasin valinneeni ihan tilanteeseen sopivan viinerin ja hömelön mukin:

Matka meni vaihtoehtoisia suunnitelmia kartoitettaessa  ja huoltojoukkoakin ihmetellessä. Sinne sekaan vielä opiskeluyrityksiä. Tähän kohtaan sopii pähkinähakin pyllistys matkan varrella ;) (Ei ne siis olleetkaan pähkinähakkeleita, kuten aiemmin kuulin)

Kirjavat matkakokemukset, Lappi ja melonta tarjosivat lukuisia elämyksiä sulateltavaksi. Niin moneen uuteen paikkaankin tuli kurkattua sekä maalla että vesillä, etteivät meinaa pysyä järjestyksessä pienessä päässäni.

Nyt on tilausta rauhalle ja selkeydelle. Jahka saan kiireiset opiskeluhommat pois alta ja kaiken rasituksen pois kropasta, niin alan oikein tietoisesti hahmottelemaan uudenlaisia tulevaisuuden kuvioita.

Kun näkis vaan... ;) Ei, kyllä minä aion kierteistäni opikseni ottaa, vaikka olenkin niin hidas oppimaan ja örvellän aina hankalimman kautta. Joka tapauksessa minulla on aavistus uudesta... Pohjolan tuulet sen kertoivat ;)

Aineksia olisi kasassa vaikka millä mitalla. Nyt tarvitaan vaan malttia, aherrusta ja uskoa. Tietysti myös taitoa ja luovuutta. Luovaa hulluuttakin.

Mutta nyt selkää lepuuttamaan ja antenneja säätelemään. Ties millaisia inspiksiä rupeen pian vastaanottamaan ;)