Sunnuntainen lumimyräkkä toi näin ison lumipallon terassille! Siinä lumitöitä tehdessäni mietin, että mitä jos ottaisin tuon kerrankin asianmukaiseen käyttöön ja samalla muutkin samaan tarkoitukseen suunnatut vempeleet, mitä kotiin on kertynyt...

2098822.jpg

Jos wapaalainen olisi jo siinä kunnossa, että voisi ruveta kohottamaan kuntoa oikein kunnolla... Moni luulee, että olen hyvässäkin fyysisessä kondiksessa, kun harrastan kaikkea kummaa, mutta oikeasti tunnin hidas koiralenkki ei paljoa sykettä nosta. Ei myöskään leppoisa melonta välillä valokuvaten. Muukin retkeily on pitkälti omaan tahtiin luonnossa maleksimista ja kameran kanssa konttaamista.

En missään rapakunnossakaan ole, mutta muutamat väsymyksen vuodet on karsineet elämästäni kaikki tehokkaasti sydäntä ja verenkiertoelimistöä rasittavat lajit. Siispä nyt herkut ja istuminen vähemmälle! Niiden sijaan hiihtämään ja lumikenkäilemään sekä kaikkeen muuhun sykettä nostavaan toimintaan!

Tällä viikolla olenkin jo tehnyt pari kunnollista lumityösessiota ja olen myös avannut hiihtokauden! Hiihdin toissapäivänä ainakin melkein 2 km :D Tästä lähdetään!

Tässä olisi oikeastaan ainesta pieneen haasteeseenkin. Ajattelin piakkoin kaivaa esiin ja esitellä kaikki kuntoiluvälineeni ja -lehdet sekä -oppaat, joita nurkistani löytyy. Olisiko muilla intoa kuntokoulun aloittamiseen kanssani tai oman "kuntosalikuvan" esittämiseen. Ainakin toivoisin, että innostutte miettimään, onko omalla kohdalla liikuntaa riittävästi ja pistämään siitä muutaman rivin.

Itse yritän säilyttää näitä tuoreen terveysherätykseni aatteita mahdollisimman pitkään ja tulen siinä ohella kiusaamaan teitäkin ;) Siis kirjoitelkaa ihmeessä jotakin aiheesta ja auttakee tämmöistä kuntokoulun ekaluokkalaista!