Kolme yötä mökillä oli tällä erää tarpeeksi. Oli huisin kylmää, viime yönä jopa -30, mutta en palellut :)

Vuosi vaihtui rauhallisesti, etäällä ilotulituspaukkeista. Kuu valaisi ja hopeiset tähdet kimaltelivat hangella, kun tallattiin yöpolkuja koiruuksien kanssa.

Päivällä tehtiin lisää polkuja ja vähän latujakin. Myös ajatukset siirtyivät uusille urille.

Tulin illansuussa kaupunkiin. Vanhin ja nuorin poika olivat samaan aikaan palaamassa kaupasta. Tekivät spagettia ja jauhelihakastiketta. Jälkiruoaksi sitten kahvia ja suklaata.

Koirat makoilevat nyt ihan nirvanassa mökkikeikan jälkeen. Mietin, miten huomenna ei tarvitse nousta töihin - eikä ylihuomenna :D - eikä keskiviikkonakaan :D :D. Miten onkin nyt niin leppoinen ja lokoisa olo.

Aivan ihmeellinen onni valtaa sydämeni.

Kaikki on Niin Hyvin. Ihan Tavallisesti.

Ajokeli oli lumipöperöinen, mutta matka sujui turvallisesti. Joulukuusilöytöni ei ole vielä yhtään karistanut neulasiaan. Paljon muitakin ilahduttavia enemmän tai vähemmän suuria asioita vilahtelee mielessäni.

En tiedä, onko minulla yhtään mitään, mutta jotenkin minulla on Kaikki. Mitään ei puutu. Tunnen itseni rikkaaksi, suorastaan etuoikeutetuksi. Hmm, voisinkohan jotenkin jakaa tätä eteenpäin...

No, enpä tiedä, onko tässä sitä, mitä toiset (ehkä) tarvitsevat tai tavoittelevat. Ehkä minulla ei edes olisi mitään annettavaa, sillä jokaisella on omat tarpeensa ja toiveensa. Miten niistä tietäisin.

Blogistaniaan kurkistan hyvillä mielin tänäkin vuonna. Kiitos kaikille niille, jotka olivat jättäneet kommenttinsa edellisiin kirjoituksiin. Ne ilahduttavat :D Kiitos Sinulle, joka et jättänyt kommenttiasi, mutta tulit lukemaan tätä. Arvostan sitä ja ajatus Sinusta lukemassa kokemuksistani ja ajatelmistani lämmittää lisää sydäntäni.

Ensin runsaasti sekavaa ajatuksenjuoksua ja nyt aloin ihan hempeilemään... Liekö pakkashuurut ovat pistäneet endorfiinit jylläämään ;)

Runsas ulkoilu ja monet mökkipuuhat ottivat myös voimille. Ihana raukeus. Niin kuin aikoinaan lapsena talvella, kun oli ollut koko päivän hiihtämässä tai lumilinnaa rakentamassa =)