No nyt kävi wappaalainen tuhlaamassa toisten tienaamia rahoja. Mutta ennen kuin kerron miten se kävi, kerron toisen rahapoliittisen jutun.

Työttömyyskassan setä, joka on odottanut työkkäriltä työvoimapoliittista lausuntoa vuorotteluvapaastani, lähestyi minua nyt soitolla kahden kirjeensä jälkeen. Lausunto ei vieläkään ole saapunut perille. Vaikka työkkärin täti lupasi lähettää sen viime viikon alussa pikimmiten, kun edellinen oli mennyt väärään liittoon. Nyt liiton setä arveli sen menneen yhteen toiseen väärään liittoon. Onneksi tuo mukava setä lupasi itse soittaa työkkärin tädille ja selvittää asian.

Ajatelkaa, miten kovasti liittoni näkee vaivaa halutessaan maksaa minulle päivärahaa. Hyvä homma.

No päivärahat tulee jos tulee, mutta minä kävin Lidlissä ja tein löydön! Siellä eräs tukahdutettujen haaveitteni kohde lepäsi laatikossaan oranssilla ale-hinnalla varustettuna. Märkäpuku! Vain 13 €:lla! Huokeasta hinnasta huolimatta emmin hyvin pitkään, sillä aika harvoinhan tuollaiselle puvulle on käyttöä ja lisäksi minulla on huonoja kokemuksia kyseisestä asusteesta. Nääs…

…vuosia sitten ajattelin ostavani vastaavan märkäpuvun ja menin sovituskoppiin sellaista kokeilemaan. Puku tuntui ahtaalta, mutta sain sen juuri ja juuri ahdettua päälleni - selässä olevan vetoketjunkin sain taiteiltua ihan ylös asti kiinni. Totesin, ettei istunut, kun sattui olemaan miesten mallia ja pian sen jälkeen alkoi aivan  mieletön ähellys. En saanutkaan enää avattua sitä hiiskatin vetokettua ja muutenkin tamine tuntui imeytyneen ihooni.

Hirmuista tempoilua ja kiemurtelua käytiin sitten siinä sovituskopissa. Ahtaan paikan kammokin hiipi. Teki mieli käydä pyytämässä apua, mutta en kehdannut niin hikisinä ja punaisena. Viimein jotenkin onnistuin puvusta irtautumaan, ja sen jälkeen päätin pärjääväni hyvinkin ilman märkäpukuja. Toivoin hartaasti, ettei sovituskoppiin oltu asennettu valvonta-, piilo- tai muuta tirkistelykameraa. 

Onneksi Lidlissä ei edes voinut sovitella, joten saatoin tällä kertaa kotona rauhassa ja turvallisissa olosuhteissa vihkiytyä puvun saloihin. Ja tässä mallissa olikin sellainen parannus, että selän vetoketjussa oli pitkä nauha helpottamassa toimintaa. Naisten mallina se lopsahti ihan mukavasti päälleni, joten olen hyvin tyytyväinen. Vieläpä piilotti tietyt ylimääräiset ihomuodostelmat kankeaan kuoreensa, joten teki mielestäni hyvinkin nuorekkaan sporttisen vaikutelman ;-)

Jotta nyt minulla on tyköistuva professionaalinen asu mahdollisiin vuorotteluvapaalaisen erikoistilanteisiin :D Tervetuloa uudet syöverit ja haasteet! Hull... hienot naiset varautuvat aina moneen lähtöön :D

1967822.jpg