Wapaalainen piipahti tänään uudessa paikallisessa kirppiksessä. Mukaan tarttui aika monta iloiseksi tekevää juttua - halavalla :D Piti tulla ihan tänne kuuluttamaan...

Itselleni sain vesitiiviin repun, jossa on kätevä viedä kamoja veneessä saareen. Tai kuvausreissuilla siihen saa kameran sateelta suojaan. Vaikka siinä on lantiovyökin, niin on kevyt ja sulloutuu melko pieneksi - mahtuu siis kajakin lastiluukkuun ja vaikka matkalaukun sisään varakuljettimeksi.
2056736.jpg
Tää oli kallein ostos, kun on ihan merkkituote.

Innokkaasti ja pitkään pengastin vauvatarvikkeita :) Ei, ei minusta ole tulossa äitiä (hahah) eikä todennäköisempää mummoakaan. Vaan nukkumista ja rimpsessapetejä rakastava tyttökoiruuteni sai uuden pehmoisen (vauva)patjan. Sen suojaksi ostin pahimpaan hätään pienen kivan pussilakanan :)
2056839.jpg 
Heti kättelyssä makeat koeunet 3 €:n pehmopetillä, leppäkerttujen ja aurinkojen päällä.

Mökille sain kolme täysin uuden veroista keraamista inkkarihenkistä tarjoilukippoa sen yhden ainoan rikkinäisen tilalle. Maksoivat yhteensä peräti 0,75 €.

Sitten vielä kaksi päiväpeitettä. Toinen tukeva huonekalukankainen divaanityyppiselle sohvalle ja toinen kevyt lastenpeitto koiranpeteihin.

Kaikki ostokseni yhteensä 21,75 € .