Pieni talvi kävi kylässä viime viikolla, mutta ei montaa päivää viihtynyt. Ehdittiin kuitenkin koiruuksien kanssa käydä ihmettelemässä maisemia. Ja nuuskimassa raikasta tuoreen lumen tuoksua :)

Ilahduin kovasti, kun löysin muutamasta kohtaa kauriin jälkiä. En ollut tiennytkään, että niitäkin liikkuu näillä main. Lähimmät jäljet olivat vain parin sadan metrin päässä kotoa.

Nyt onkin satanut vettä monena päivänä, mutta itse asiassa toivon, että lämmintä keliä riittäisi vielä ensi viikollekin. Nimittäin olisi vielä muutama ikkuna pesemättä ja himoitsisin päästä niiden kimppuun. En ole ehtinyt muun ohjelman takia. Olenkin ollut aika ahkera ja saanut monenlaista jälkeä aikasiksi.

Askartelut jatkuivat koko tämän viikonlopun ja työ on enää loppusilausta vailla. Aiemmassa postauksessa esitin kuvan levystä, jota kuumennettiin kaasuliekillä. Vasaran avulla sellaisesta muotoutui ylläolevan kuvan tötterö ja viimeisteltynä sain siitä hienon peukalokoristeen :)

Mietin, miten itsekin olen ollut aikamoisen työstämisen alla, mutta nyt on alkanut parempaa muotoa tulla koko ajan enemmän esiin. Vastoinkäymiset, kolhut ja muut hankaluudet eivät olekaan olleet pahaksi vaan ihan päinvastoin. Elämä ei ole maistunutkaan näin hyvältä pitkään aikaan. Tiettyä koeteltua voimaa ja ajatusten selkiytymistä on ollut taas liikkeellä :)

Lopuksi vielä pari viime viikon jääkuvaa. Pakkasten soisin vielä odottavan, sillä haaveilen, että ehtisin käydä vielä mökillä ennen järven jäätymistä. Nyt alkuviikosta sinne pitäisi sännätä, sillä kylmenevää on taas luvassa. Saareen soutaminen saattaisi vielä onnistua...