Tämä kaikkien päänsärkyisten uupuneitten sankaritar heräsi joku hetki sitten kahden tunnin aamu-uniltaan. Yöllä nukutti peräti myöskin kaksi tuntia, muu aika sen ympärillä yskitti. Nyt neljän samankaltaisen yön jälkeen alkaa kaikki yskimälihakset olla ylikunnossa...

Kun sitä ennen pyörin muuten vaan flunssaisena jokusen yön, niin nyt nupissa vallitsee aika kiva tillintallin tila. Rytmihäiriöitäkin pukkasi viime yönä. Tämähän alkaa muistuttaa läheisesti tuttuakin tutumpaa työuupumusfiilistä. Sillä erotuksella, ettei aamulla tarvinnut pakottaa itseään töihin. Ja kyllähän mua vielä naurattaakin - ja ajatuksiakin kulkee :)

Niin, ja se kaikkein suurin ero! Olen tällä omalla Wapaallani, joten tiedän, että saan pian levätä nämä rasitukset pois. Olen syksyn aikana nähnyt, että osaan rentoutua ja elää hmmm normaalia elämää. Selviän päivistäni ilman lääkkeitä. Ei enää tarvitse pää pinkeänä miettiä, mikä ja kuka auttaisi minut pois umpikujasta.

Tämä vuodatus oli siis samalla wapaalaisen kuukausiraportti. Nääs 1/3 wapaasta on jo kulunut, iiiiiiikkk. Itse asiassa vielä on helppo hengittää, mutta saas nähdä, millaiset tunnelmat on viimeisen kolmanneksen viimeisellä kolmanneksella...

No voisihan sitä vaihtelun vuoksi vastaanottaa Uutta Vuotta miellyttävämminkin... Sillä tässä kaikessahan on surkuhupaisaa se, että joulun ja vuodenvaihteen aika on perinteisesti ollut minulle pahinta, mutta flunssat eivät ole kuuluneet uupumusoireestooni. Nytkin tämä oli vuoden ensimmäinen oikea flunssa ja viimeksi tällainen vaikuttavampi virustapahtuma oli nelisen vuotta sitten.

Sitten vielä ihan kaikkein paras! Kaikesta huolimatta, juuri nyt koen - jostain ihmeen syystä - itseni henkisesti jokseenkin hyväkuntoiseksi :D Mutta silti: Saisi tulla pikapostissa ne tilauksessa olleet, tälle vuodelle varatut voimavarat, kiitos!