Yliväsyneenä olin laskeutunut viikonloppuun, ja lauantaina oli rentoutumisvaikeuksia. Selkä jumissa ja pää aivan liian täynnä ajatuksia. Tänään siis lumi- ja valohoitoon eli sukset jalkaan ja syrjemmälle...

Tyttökoiruus kiersi tarkistamassa ja merkkaamassa lumikeon

Sininen taivas yllä ja paksu hanki alla alkoivat hymyilyttää. Pilviäkin oli, mutta aurinko lämmitti jo ihanasti. Kyllä se selvästi kevättä tekee.

Lumikourat puristelivat jäisillä kynsillään puiden oksia

Kahvin keittely nuotiolla on pettämätön tässä ja nyt -terapiakeino. Sen jälkeen kuksallisen kanssa kunnon ruisleipä ja vähän herkkuja päälle. Toimi tänäänkin täydellisesti :) 

Neljä kuivaa puukalikkaa ja kasa jäätelötikkuja riittää kahviveden keittämiseen

Metsässä oli lunta reippaasti yli metrin verran, mutta hanki kantoi hyvin hiihtäjää. Puikkojaloilla oli hankaluuksia, joten ne peesasivat mielellään suksien kannoilla. Onneksi jäällä ei paljoa upottanut ja koiruudetkin saivat vähän juosta irroitella.

Paimenkoirat ja melkoisen tuhti paimen

Koristekuvioitu pieni lampi

Muutama tunti ulkoilmaa ja runsasta ähellystä suksien kanssa, ja sauna siihen päälle tekivät tehtävänsä. Mikä ihana raukeus. Koiruudet eivät saunoneet, mutta upottavassa lumessa rämpiminen riitti. Hiljaista on ollut lattian rajassa.

Nyt minuakin sänky kutsuu...