Taas viimetipassa mökille lähdössä, kun eilen tuli akuuttia ohjelmaa. Yksi ohjelmanumeroista oli kuluttaa kolme tuntia aikaa kodin ulkopuolella, kun ei ollut avaimia eikä kukaan avaimenhaltija ollut tavoitettavissa. Vähänkö riepo. Mutta ei se mitään, vuosi on onneksi vaihtumassa :)

Parvekkeen kaiteelle on kasaantunut yli 50 cm:n lumikaistale, joka on alkanut jo pahasti notkumaan ja humpsahtanee kohta alas. Lumitilanteen kannalta loppuvuosi on ainakin ollut mielettömän ihana. Nyt pääsen vielä mökille lumitöihin ja avannon tekoon - ikäänkuin lähikosketukseen lumen kanssa. Lähikosketus taatusti konkretisoituu täydellisesti heti siinä vaiheessa, kun kaivan autolle paikkaa ja etenkin, kun hinaan romppeita saareen.

Vuoden viimeinen aamu kajastelee lähiryteikön takaa. Kaunis oranssi väri ei tallentunut kameraani.  Eipä tietenkään, kun joku ihmeen karma tai planeettojen vinksotus tuntuu koko ajan sotkevan kaikkea... Mutta näin kamaliin kuviin onkin hyvä lopettaa kulunut vuosi. Tästä on hyvä jatkaa toiveikkaana uuteen vuoteen ja parempiin kuvauksiin :)

Onnellista Uutta Vuotta!

toivottelee rakettien alta karkaava Ruska & koiruudet