Hoh hoijaa. Ilmassa kaikenlaista rasitetta. Lelukoirallani on erittäin vaikea sairaus: fataattinenä! Joudun vielä hyvästelemään sen ja viemään R-kioskille vaihtoon. Muuten voi tulla lisääntymisongelmia... hmmm.

Kotona kuumeillaan ja röhitään, suihkitaan nuhatippoja. Tyttökoiruus tiputtelee jotain muuta vielä jonkin verran ja poikakoiruudella on pönttö aika sekaisin. Varsinaista lisääntymisongelmaa tuo viimeksi mainittu.

Liitolta tuli kirje, että vuorotteluvapaahakemus ei ole täydellinen, kun työkkäri ei ole lähettänyt työvoimapoliittista lausuntoa asiassa. Olivat työkkäristä pistäneet sen kyllä ajoissa liikkeelle, mutta väärään työttömyyskassaan. Asia korjataan, mutta ensimmäiset ties kuinka ruhtinaallisen runsaat päivärahani saapuvat siten myöhässä. Lisääntymisongelmaa siis tilillä.

Minä kammoan tauteja (joihin hunaja ja ainokkaat eivät mahdollisesti pure) ja haluan paeta muitakin olemassa olevia vaivoja. Aion siis taas lähteä. Uskaltautua Hornettien aliajeluun.

Sääkin on niin kamalan kirkas ja puissa räikeät värit. Eikä tuule yhtään. Joten ryhdyn tästä kuskaaman romppeita autoon. Tyttökoiruuden kanssa mennään tällä kertaa. Johan täällä kotona olinkin yhden kokonaisen vuorokauden.

Pöllöt kutsuvat pöllöä...