Onpa ihminen väsynyt, kun ei jaksa sännätä mökille heti, kun vapaapäivät koittavat. Tai jospa hänestä on lopultakin kehkeytynyt hillitty hallittu aikuinen, jolla on kärsivällisyyttä odottaa... Hmmm - veikkaan kyllä väsymystä.

Joskus koen, että edistystä tapahtuisi aikuistumisenkin suuntaan, mutta äsken huomasin karusti, että ei tod. Käväisin kirjoittamisen lomassa paahtamassa itselleni pullaa yöpalaksi ja sitten tuikkasin kieleni suoraan tulikuumaan pullan pintaan, minkä jälkeen koetin helpottaa kirvelyä liottamalla kieltä kylmässä vedessä. Jotta se siitä aikuisuuden tunteesta...

Onneksi ja lohdutukseksi olen löytänyt mieleiseni mietteen =)

Älä päästä itseäsi tietyn ikäiseksi, älä tietyssä

asemassa olevaksi, niin olet vapaa tällaisenakin

kesäpäivänä istumaan tavaratalon rappusille

syömään jäätelötötteröä.

Helena Anhava

Viikon melontamaisema

Olisikin jäätelöä tähän kieleen...

Sitten vielä yksi askartelujeni tuotos. Koska ihmisellä ei ole koskaan liikaa blogeja, päätin perustaa itselleni reissublogin. Itse asiassa yritin sitä jo ennen vaellusviikkoani, kun haaveilin retkikuvien lähettämisestä kamerakännykällä. Mutta nytpä onnistui kuvan lennättäminen blogiin, joten jännittävä kokeilla systeemiä juhannusviikonloppuna :)

Siispä huomenna saareen juhannustaikoja tekemään. Saunavihtaa nuuskuttelemaan. Kokon sörkkiminenkin olisi pitkästä aikaa mainio juttu. Myös uiminen tekisi terää.

Mukavaa juhannuksen aikaa!