Remppahommissa olen touhunnut viime päivät ja sitä onkin riittänyt väsyksiin asti. Eikä loppua näy... Sitten kaikkea muutakin oheistoimintaa siinä sivussa. Erittäin mielekästä ja innostavaa puuhaa sinänsä, mutta välillä jostain ilmestyy harmillisia toivottomuuden ituja pois kitkettäväksi.

Näin unta, missä eräs pappa neuvoi, että "jos teillä on vaikeuksia sen korkean katon tasoittamisen kanssa, niin ottakaa pitkävartinen kapea lumikola ja levittäkää tasoitetta sillä". En kylläkään ole kattoa tasoittelemassa, mutta tässä hyvä vinkki, jos joku muu tarvitsee :) Petkeltä voisin kyllä käyttää korkealla olevien kolojen kittaukseen. Harjan varren päähän kiinnitetty lasta olisi tietty kevyempi vaihtoehto...

Ei ole remppakuvia, mutta tässä viikon takainen kuva koiruuksista ahkeroimassa mökillä:

Tyttökoiruus on ilmeisesti saattanut näkymättömän pentueensa onnellisesti maailmalle. Pari kolme viikkoa kestänyt petaaminen ja pesään kiirehtiminen on loppunut täysin. Mökillä tyttökoiruus haaveili monta kertaa poislähdöstä. Halusi yksin ulos ja seisoi tai istui pitkät tovit katselemassa lähtösuuntaan.

Äidin mieltä varmasti raastoi suuri huoli kaupunkipesään jääneiden pentujen voinnista... Nyt kotona tyttökoiruus onkin sitten ollut harvinaisen leikkisä ja riehakas. Yhdessä poikakoiruuden kanssa ne ovat kovasti touhunneet. Maanneet nokitusten iso pentukasa välissään hoidettavana. Aika hellyyttävä näky :)

Ainakin neljä normaalikokoista jälkeläistä ja yksi hieman erilaisempi niitä on. Kaikki tietysti yhtä rakkaita. Komea pentue =)

Lähden tästä parantamaan nukkurytmiäni, joka on jostain syystä siirtynyt myöhemmäksi. En kai ole malttanut pysäyttää vauhtia ja mennä nukkumaan kuin vasta joskus 1 aikaan yöllä. Mutta nyt korjausta asiaan, joten Hyvää Yötä!