Ystävyydellä - Sinulle!

Tänään olen iloinen, että voin ojentaa kaikille lukijoilleni kesälomalla "poimimiani" tunturikukkia :) Vaatimattoman kauniita kurjenkanervia, jotka uskollisesti nousevat esiin pitkän ankaran talven jälkeen ja sitkeilevät tunturien tuulissa. Karussa maastossa ne palkitsevat kulkijan ja etsijän vaivat hehkullaan. Yhdessä niiden kanssa voi kokea yöttömän yön, jos niin haluaa. Nyt näen, miten samalla tavalla loistaa myös ystävyys maailman melskeiden keskeltä!

Viime kesäkuussa kävin Lemmenjoen kansallispuistossa vaeltamassa. Juuri silloin oli kypsymässä päätös vuorotteluvapaasta, mutta mikään ei ollut vielä varmaa. En siis tiennyt wapaasta, en arvannut perustavani blogia, en tietenkään aavistanut kenenkään teidän blogiystävien olemassaolosta. Mutta nyt huomaan, miten kannatti kontata vesisateessa Lemmenjokeen laskevan Morganmaras-tunturin rinteellä kuvaamassa :) Kuva pääsi mitä parhaimpaan käyttöön!

En kai olisi itse tajunnutkaan tällaista elettä, mutta huomasin niin ilahtuvani, kun Harakka kutsui hakemaan ystävänpäiväkimppunsa - oman kauniin maalauksensa. Nuo kukat saivat hymyilemään sekä iloitsemaan kaikista uusista blogiystävistäni. Lämmin kiitos Harakka - sekä kuvasta että ajatuksesta. Sain värien hehkua sivuilleni :D

Hyvää Ystävänpäivää toivotan minäkin!