Tänään on valmistauduttava taas uuteen reissuun. Huomenna olen lähdössä "luontaisetumatkalle" Saksaan, mutta en muista minne sinne. Kaaos imaisi jo aikaa sitten paperin, jossa oli alustava ohjelma. Mutta illalla selvitän kohteen ja ehkä kaivelen ennakkotietoja netistä.

Tiedän kuitenkin niin paljon, että matkaseurueeseen kuuluu 17 hlöä, tarkoitus on vähän patikoida yhtenä päivänä vuoristossa ja takaisin tullaan maanantaina. Eli kolme kokonaista päivää jossain Saksanmaalla...

Huoks - toisaalta ei ole ollenkaan terveellistä olla jatkuvasti menossa ja tulossa. Lepoa tunnen tarvitsevani ja kaikkein ihaninta olisi piiloutua hautautua jonnekkin täysin omaan rauhaan. Mutta toisaalta, juuri nyt totaalinen muutos ajatusmaailmassani on hyvinkin tarpeellista. Tässä kuussa ei vanhoille rasitteille jää todellakaan paljoa liikkumatilaa (kun tämänkin matkan jälkeen odottaa taas pohjoisen kierros...).

Kurkkuoireet eivät vielä äityneet taudiksi asti. Yritän pitää jalat lämpiminä ja juoda paljon. Kyl tää tästä vielä menoksi muuttuu.