Tuskalliset oli eiliset pakkaukset, mutta sain kuin sainkin lähdettyä liikenteeseen. Piti sukuloida yön yli Kuopion pohjoispuolella, mutta jostain iski klo 22 aikaan pimaus: Lappiiiinn... Niinpä ajelin läpi yön silleen kiirastorstain ja pitkäperjantain hengessä. Ja ihan oikeasti vakavia ja jopa syvällisiä ajatuksia pyöritellen (itseäni ja koko ihmiskuntaa koetin pistää järjestykseen).

Saavuin aamuyöstä Rovaniemelle ja nukuin parkkipaikalla autossa muutaman torkahduksen, ennenkuin kehtasin tulla herättämään äitiä. Nyt olo on valvomisen jäljiltä aika pimpelipom :) Päässä silleen kivasti hurisee, siis normaalien hurinoiden lisäksi. Ehkä kohta pienille päivätorkuille...

Mutta sitten suuri uutinen: mokkula toimii ja yhteydet moitteettomat! Lainassa olevan läppärin sain avattua nyt toisen kerran ihan sujuvasti, kun muistin, että kannessa oleva teksti pitää olla ylösalaisin. Ilmeisesti siksi, että tietokoneen merkki näkyy oikein päin koneen toisella puolella oleville. Tässä tapauksessa kaktuksille.

Oli tuossa freesimpiäkin kukintoja, mutta tämä oli... ööö... ainoa, joka osasi lukea =)

1239353532_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Langattoman hiiren kanssa oli ongelmia, kun kohdistinnuoli seisoi sitkeästi keskellä ruutua, vaikka kuinka sohotin. Meinasin jo soittaa konsultointiapua, mutta sitten hokasin hiiren pohjassa ihan häviävän pienen napin ja vielä pienemmät on- ja off-merkit. Joka paikkaan ne katkasijoita piilottavatkin. Ja fonttikoko on jotain -2. Onneksi oli äipän suurennuslasi tässä kirjoituspöydällä. (Muuten samainen pöytä, jonka ääressä olen lukenut aikanaan koululäksyt - huh, jotenkin rupesi puistattamaan...).

No, olen nyt aika innoissani, kun tulen tällä pohjoisen jaksolla pääsemään aika ajoin nettiin ja kurkkimaan teidän kirjoituksianne :D Itse aion koettaa saada aikasiksi väliraporttia kuvioistani silloin tällöin - jostain syystä... Pahoitteluni, jos postaukseni ovat tavanomaista sekavampia, sillä eufoorisuus - turhautuneisuus -skaalani tulee todennäköisesti olemaan laajempi näin reissussa ja läppärin kanssa.