Palaset ovat taas alkaneet loksahdella paikoilleen. Yksi huoli vähemmän, kun potilas sai viimein diagnoosin ja sen mukaista hoitoa. Minä olen jättänyt juoksuisen tyttökoiruuden toisten hoteisiin ja kuljen nyt poikakoiruuden kanssa vähän kuin mittailemassa maita ja mantuja, pohdiskelemassa syntyjä syviä...

 

Niin no, mitä nyt vähän aikaa sitten levisi lasillinen viiniä pöydälle, penkille, tyynyille, lattialle ja grillin jaloille. Ja menetin yhden leipäjuustopyörylän takan hiillokselle.

Toinen yritys, ja herkulliselta maistui :)

 

 

Mielestäni tämä melkoisen vanha pikari uhmailee fysiikan lakeja...

 

Kuitenkin; minulla on tänään onni olla pitkästä aikaa lapsuuteni mökillä. En hermostu, vaikka mokkulayhteys pätkii eikä verkkoyhteys löydy, eivätkä kuvat avaudu. Taikka kone haluaa päivittää tai eheyttää, kyselee lupia tai hidastelee muuten vaan.

 Lauantai-illan elementit

 

Teen paljolti työtä seitsemänä päivänä viikossa, mutta nyt sain lähestulkoon tavallisen viikonloppuvapaan. Lisäksi sain mahdollisuuden seisoa rakkaalla rannalla ja seurata laskevan auringon heijastuksia muistojeni järvellä :)

Nyt kun vielä keksisin itselleni lämpimän petin, sillä makuupussi jäi matkasta. Poikakoiruudella on ainakin jo mellevät olot omassa sängyssään(!)

Tällaista päivitystä tällä erää.

Antoisaa viikonloppua!