Olen saanut Nanalta tällaisen tunnustuksen :D Kiitos siitä!

On mieltä lämmittävää saada huomionosoitus, mutta itse en ole osannut näitä vielä eteenpäin viedä. Mutta mietintämyssyssä on, miten voisin erikseen huomioida kaikkia hienoja blogeja kirjoittajineen. Tietynlainen tunnustus on varmasti nuo linkit, joita sivuilleni olen koonnut. Sieltä tosin taitaa puuttua vielä monta mukavaa ja mielenkiintoista blogia, joita säännöllisesti käyn lukemassa.

Blogimaailma on osoittautunut niin antoisaksi, etten väsy sitä ihmettelemästä. Niin paljon persoonallisia blogeja, jokainen hyvä omalla ainutlaatuisella tavallaan. Päivittäin olen saanut jotakin sieltä täältä, kirjoituksistanne tai kommenteistanne. Se anti voi joskus olla vain ihan pienen pieni sivuseikka. Elämänmakuisena se vaan puraisee - herättää, ilahduttaa, innostaa, koskettaa, naurattaa, puhuttelee...

Tänään ajattelin, että katson blogeja kuin värillisiä mosaiikki-ikkunoita. Kaikki erilaisia, usein tuntuu, että toinen toistaan kauniinpia. Ikkunoiden toisella puolella on elämää, josta saan aavistuksen. Ikkunoita raotellaan enemmän tai vähemmän auki, ja kuva talon sisällä tapahtuvasta elämästä täydentyy pala palalta.

En ole koskaan elämässäni jaksanut seurailla julkkisten elämää tai lukea lehtikirjoituksia ihmisten asioista. Mutta blogeissa elämän kirjo tulee aivan eri tavalla esille - ilman toimittajien välikäsiä. Ihmisten omat sanat ja kuvat kertovat paljon paljon enemmän. Jokaisella on oma tyylinsä, ikäänkuin käsiala ja se tekee blogimaailman niin rikkaaksi. Tuhansia tunnelmia välittyy ihasteltavaksi ja pohdittavaksi.