Läksin tänään ruokatunnilla torille kamerani kanssa uusia kesäefektejä bongaamaan. Mutta kuvaa ei tullut, sillä torivarpunen karkaili jatkuvasti kamerani tähtäimestä ja kukkakuvastakin tuli tärähtänyt.

Niimpä parasta kuvatonta kertomaa oli ystävän treffaaminen aurinkoisessa torikahvilassa :D Ja se varsinainen kesäefekti taisi olla minun tarttuminen kiinni RAPARPERIIN! Ei varmaan joka tytölle tapahdukaan sellaista. 

Tämä alkoi siitä, että ihan viattomana silmäilin erään kirppispöydän antimia. Yhtäkkiä tunsin kädessäni nykäisyn. Olin pitänyt kameraa kämmenessäni ja sen vapaana roikkuva rannelenkki oli tarttunut pöydälle jätettyihin raparperin varsiin!!! Piti ihan irroittamalla irroittaa rannelenkin naru halkaistusta raparperin päästä. Jotta sellainen harvinaislaatuisempi kesäefekti tänään :D

Nämä kuvan raparperit eivät liity millään tavalla tarinaan:

Omat raparperiparat, joihin pitäisi tarttua...

Raparperiasioita miettiessäni sukelsin pihaviidakkoni syövereihin ja löysin kuin löysinkin jäänteitä ennen niin valtavista ja paksuvartisista raparperipuskista. Enää vain muutama korkeintaan peukalon paksuinen varsi :(

Mutta! Tänä kesänä hoidan raparperit uuteen uskoon. Pistän uusiin multiin ja valoon, ja vien puolet mökille kasvamaan. Näin teen ja ihailen taas joskus metrisiä varsia! Kiitokset torin raparpereille, jotka ystävällisesti muistuttivat asiasta =)