Ihan vielä en lähtenyt kohti Lappia, kun auton kanssa tuli ylimääräinen kieppaus. Onneksi ei ongelmaa, vaan hyvänlaatuinen juttu, sillä saan nyt uuden (käytetyn) autoni paperiasiat viimeisteltyä ennen reissua.

Tässä oli aikaa muistella ja löysin mielenkiintoisen yhtäläisyyden. Vuosi sitten, ihan ensimmäisenä vuorotteluvapaani päivänä olin Inarissa (tai ainakin ihan naapurissa, jos satuinkin olemaan tunturialueella Utsjoen puolella). Ja nyt tiistaina, kun on viimeinen wapaani päivä, niin olen todennäköisimmin taas Inarissa (tai ainakin ihan naapurissa). Miten hienoa! Tämä järjestely on minulle oikein mieleistä :D

Sen kunniaksi ajattelin tuoda Lapin tuliaisia. Lähinnä ne on taas kuvaterveisiä, mutta yhden konkreettisen tuliaisen voisin arpoa kaikkien tähän postaukseen kommenttinsa jättäneen kesken. Jotta laittakaa ihmeessä merkkejänne kommenttilootaan!!!

Itsekään en vielä tiedä, mikä tuo pohjoisen tuliainen on. Katsotaan, mitä tulee vastaan. Toivottavasti ette pety, jos se onkin joku kivi tai luunpalanen tunturin juurelta ;) Mieluiten soisin sen kuitenkin olevan joku lappilainen käsityö.

Tähän tuliaisarvontaan on vastausaikaa on 31.8. asti. Ilmoitan arvonnan voittajan 1.9. eli wapaan alkamisen vuosipäivänä. Illalla töiden jälkeen klo 19 julkistan tuliaisen ja sen saajan. Jännää, menisipä matka pian, että pääsisin arpomaan ;)

1250839413_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muotkatunturin erämaassa 1.9.2008