Olisi ollut kiva tehdä joulukalenteri tänne blogiin, mutta koska en pysty niin pitkäjänteiseen ;) puuhaan, niin päätin perustaa tällaisen satunnaisesti joulukuun luukkuja arpovan kalenterin.

Tadaaaaaaa: kolmannesta luukusta pelmahtaa esiin Jouluenkeli :D

Tuokoon se mukanaan uskoa ihmeisiin - pieniin ja suuriin!

Itselleni tuo enkeli toi iloa viime päivien ahdinkoisten ajatusten keskelle mielenkiintoisella tavalla. Yksi kirja pisti silmään kirjahyllystäni ja menin katsomaan, mitä sillä sattuisi olemaan tarjottavaa. Ja kappas ihmettä, siitä löytyikin vastauksia juuri niihin ajatuksiin ja kysymyksiin, mitä mielessäni velloi.

Kirjan olin joskus vuosia sitten ottanut lapsuudenkotini kirjahyllystä enkä ollut aiemmin lukenut sitä. Kun avasin sen, niin löysin sivujen välistä tuon jättikokoisen kiiltokuvaenkelin. Arvelen, että kiiltokuva on peräisin omilta lapsuusajoiltani. Hämärästi muistan liian ison enkelin. Äitini on varmaan jossain vaiheessa poiminut sen talteen kirjanmerkikseen.

Lämmin aalto pyyhkäisi ylitseni. Lapsuuden leikit, äiti, joulut, nuoruuden elämänusko... Tuntui hyvältä, että saan olla juuri minä, juuri tässä. Elämässä. Merkityksiä etsimässä.