Millainen bloggaajien kuntoilutilanne mahtaa olla näin joulukiireiden keskellä. Onko Lastu ehtinyt sauvakävelemään? Mitenkäs Aimariin kuntoiluinnostus? Joko flunssa on päästänyt Nanan hiihtämään ja miten polvi jaksaa? Onko Suski potkutellut edelleen? Miten Inkiväärin voimailut, kun sitä sauvakävelyä oli riittämiin? Entäs Hannele, Wiltteri, Sukulaissielu, Pankin talkkari ja Pekka - onko liikkuminen tehostunut yhtään?

Itse olen tehostanut koiralenkkejäni pitentämällä niitä ja nopeammin kävelemällä, mikä on on aika vaikeaa koirien pysähtyessä vähän väliä nuuskuttelemaan (ja minulle on niin tärkeä antaa niiden haistella). Vatsa- ja selkälihasliikkeitä olen tehnyt riittävästi ja muutakin jumppaa viritellyt. Nyt jo tuntuu siltä, että "korsetti" on vähän vahvistunut :D

Tänään on ohjelmassa kotikutoinen kuntopiiri, jossa yhdistetään siivous ja kehonrakennus :) 1) olohuoneen imurointi 2) vatsa- selkälihasliikkeet 2) makuuhuoneen imurointi 3) keppijumppa 4) lisää imurointia 5) lisää jumppaa jne.

Kuntokellariin lisäsin venyttelyohjeen, mutta muuten siellä on vasta remppa ja sisustus ihan aluillaan. Joulun jälkeen pyrin saamaan sinne lisää varusteita ja sitten vuoden alussa kuntoilurumban olisi suotavaa olla toden teolla käynnissä.

Vuoden vaihteessa varmasti kaikki ovatkin ihan kypsiä pääsemään eroon jouluna tulleesta ähkystä ja uudenvuodenlupauksia tehdään joka tuvassa. Jotta silloin alkaa oikein Kunnon höykytys!