Terveisiä sieltä sun täältä, ja onneksi tänään pelkästään täältä kotoa. Heinäkuu on alkanut sangen vaihtelevaisesti ja sen ensimmäiset kuusi päivää ovat tuntuneet melkoiselta myllytykseltä.

Paljon tuulta, tyyntä, kilometrejä, paikkoja, ihmisiä ja tunteita. Surua, huolta ja järkytystäkin. Kuumia hellepäiviä. Onneksi kauneutta ja iloakin - pieniä ja isoja elämyksiä ihan etsimättäkin. Tosin elämysten suhteen taisi mennä yliannostuksen puolelle.

Miten olenkin ehtinyt ajaa ees taas toista tuhatta kilmometriä, meloa yhden supertuulisen illan, soudella pari kertaa saareen ja takaisin. Tavannut sukulaisia ja rakkaita, tutustunut uusiin ihmisiin. Käynyt useassa kaupungissa. Toiminut vanhuksen hoitajana yhden päivän. Maistanut kesän ensimmäisen terassioluen meren rannalla. Setvinyt ihmissuhteita ja pohtinut syntyjä syviä. Istuttanut kukkia mökillä. Vienyt hädissäni kipeää koiraa eläinlääkäriin. Uinut monta kertaa, kalastellut ja tehnyt herkkuruokaa nuotiolla. Syönyt kauden ensimmäisiä kypsiä mustikoita kilpaa rastaiden kanssa.

Kahteen työpäivään + yhteen viikonloppuun + kahteen lomapäivään saattaa mahtua uskomattoman paljon. Ei ihme, että tänään oli vaikeuksia päästä sängystä ylös.

Onneksi huomisen työpäivän jälkeen on edessä yli viikon loma =) Toiveissani kunnon lepoa ja ihan vain tavallista rauhallista aikaa.