Nyt on käsillä juuri ne päivät vuodesta, jolloin tuleva aika tuntuu usein ihanan lupaavalta. Uudet kiehtovat mahdollisuudet odottavat poimijaansa :)

2193780.jpg
Koiruudet kaamoksen hämyssä Napapiirin majan lumilinnoituksella kaksi viikkoa sitten. Piti muuntaa kuva peilikuvaksi, kun tässä vaiheessa ei kuvissakaan sovi katseiden suuntautua liiaksi takaviistoon.

No, välillä on voimat vähissä tai muuta synkkää elämässä, jolloin valot ja värit ei erotu, mutta onneksi se ei ole koko totuus. Kuten ei sekään, että voisimme kulkea riemusaatossa onnellisista hetkistä toisiin. Mutta meillä on kuitenkin juuri nämä hetket ja tämä päivä. Iloitaan niistä ja katsotaan tarkemmin - eiköhän ne sisällä enemmän mahdollisuuksia kuin arvaisikaan...

Siispä avoimin mielin ja silmin kokemaan uutta tuoretta vuotta. Oikein värikkäitä ja mielenkiintoisia päiviä teille kaikille!

PS. Tähän yltiöpositiiviseen postaukseeni ehkä hieman vaikuttaa se, että flunssan selkä taittui viime yönä enkä yskinyt koko ajan (kuten kolmena edellisenä yönä), vaan nukuin peräti 3 + 2 tuntia :)