No nyt ei wappaalaiselta oikein mikkään luonnistu. Flunssa on tehnyt tuloaan jo kolmatta päivää. Välillä melkein haluaisin sairastua ja välillä jaksan pistää vähän kampoihin.

Huonoa nukkumista ja liian vähän liikkumista parina viime viikkona ja sitä ylensyöntiä, joten on niin rapakuntoinen ja pulskan raskas olokin :( Huomaan pyöritteleväni muutamaa kestohuoltakin mielessäni. Oisiko mulla joulumasennus...

Harmittaa, kun en jaksanut jouluretkelle ja uudenvuodenretkikin on nyt epävarmaa. Eikä aurinko saisi paistaa ja tehdä varjoja seinille joulun aikaan. Jouluna pittää olla pimmeetä ja hämärän hyssyä! Tuokin tonttu vaan ärsyttävästi hoilaa vaikka aurinko porottaa täpöllä.



Innoissani aloin tehdä tälle kuulle jo toista paria sukkia, mutta pieleen meinaa mennä koko ajan. Oikeat epäonnen sukat. Epähuomiossa tein ensimmäiseen sukkaan aivan liian lyhyen kantalapun, joka piti tietysti toistaa toiseenkin. Piti niistä tullakin pienemmät sukat, muttei mitään minilätysköitä kummiskaan.



Ei oikein jaksaisi mitään ja harmittaa, kun harmittaa - tässähän elämä menee ihan hukkaan. En tiiä, pitäisikö olla onnellinen, että vuoden viimisiä päiviä viedään. Jospa nyt juuri sopii olla ihan tööt, jotta sitten muutaman päivän päästä voisin aloittaa taas uusin valoisin mielin...

Hih, nyt kyllä rupee vähän naurattamaankin, kun tässä kohtaa kai kuuluisi toivottaa mukavaa loppuvuotta kaikille :)